Walk of Fame-ster voor Jacky Lafon

Gepubliceerd op 25/01/2017 om 12:01

De Story Walk of Fame in Plopsaland De Panne krijgt alweer een nieuwe ster. De 17e ster wordt uitgereikt aan zangeres en actrice Jacky Lafon.

Opnieuw wordt de Walk of Fame voor het Plopsa Theater in De Panne een stukje groter. Komende zondag zal Jacky Lafon de 17e ster onthullen. Daarna staat ze er ook op het podium voor de première van haar nieuwe zaalshow.

Jacky Lafon staat binnenkort maar liefst 50 jaar op de planken en dat wordt gevierd! De zangeres, actrice en presentatrice, vooral bekend als Rita Van den Bossche uit Familie en van het legendarische moppenprogramma HT&D, is de showbizz nog lang niet moe. Ze stelt dan ook met trots haar nieuwe jubileumshow Zo Dankbaar voor in het Plopsa Theater.

Jacky Lafon:
Het Plopsa Theater is een prachtige en unieke locatie. Ideaal om er de spits af te bijten van mijn jubileumtournee! Ik kan je garanderen dat het een onvergetelijke show zal worden!

Jacky Lafon viert haar jubileum uiteraard niet alleen en heeft Daisy Thys, Andrei Lugovski, Patrick Onzia en het Showballet Elevation aan haar zijde staan. Samen met dit uitstekend gezelschap staat het nu al vast dat Jacky Lafon het publiek komende zondag (29 januari) een onvergetelijke middag bezorgt.

De première van deze variétéshow in het Plopsa Theater is voor Plopsa de ideale gelegenheid om Jacky in de bloemetjes te zetten. Op zondag 29 januari krijgt ze dan ook haar eigen ster op de Walk of Fame in Plopsaland De Panne. Plopsaland is op die dag gesloten, maar wie een ticket heeft voor Jacky’s show kan de onthulling bijwonen vanaf 14u30.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Wickieland officieel geopend in Plopsaland De Panne

30 juni 2013

Plopsa doet gooi naar verbreking wereldrecord paaseierenrapen

24 maart 2016

ROX, Galaxy Park en Joe Jabaloe in Plopsaland!

3 augustus 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020