Walk of Fame wordt uitgebreid met Jan Smit

Gepubliceerd op 12/05/2015 om 19:18

De Walk of Fame voor het Plopsa Theater in De Panne wordt op 3 juni uitgebreid met een nieuwe artiest. Deze keer is de eer weg gelegd voor de Nederlandse zanger Jan Smit.

Op 3 juni 2015 vinden er in het Plopsa Theater opnieuw opnames plaats voor De Vlaamse Top 10 van MENT TV, de Vlaamse muziekzender. Er is reeds een voorlopige lijst van artiesten die zullen optreden bekend. Onder meer Jo Vally, Maarten Cox, Lisa Del Bo en Jan Smit bevestigden reeds hun komst. In totaal worden er zo’n 30 artiesten verwacht.

Maar er is meer! Plopsa en MENT TV maken van de gelegenheid gebruik om Jan Smit in de bloemetjes te zetten met een ster op de Story Walk of Fame voor het Plopsa Theater op het Dorpsplein van Plopsaland De Panne. De Nederlandse zanger staat al 19 jaar op het podium en heeft al heel wat hits op z’n naam staan.

Jan Smit:
Als allereerste mannelijke Nederlandse zanger zo’n ster krijgen, uitgerekend in Vlaanderen, dat doet mij uiteraard heel veel plezier. Ik kom vaak in Plopsaland en ik kan straks aan mijn eigen kroost laten zien dat papa een ster heeft nabij het Plopsa Theater. Dit zijn de mooie dingen die je als artiest, mens en kindervriend enorm veel vreugde schenken.

Wie de opnames wil bijwonen, kan kiezen uit twee formules: ticket A geeft je een hele dag toegang tot Plopsaland De Panne en ’s avonds vanaf 18u ook tot de opnames van De Vlaamse Top 10 in het Plopsa Theater. Met ticket B kan je vanaf 16u een kort bezoek brengen aan Plopsaland en vanaf 18u genieten van de optredens in het theater. Ticket A kost 35 euro, voor ticket B betaal je 9,99 euro.

Naar goede gewoonte geldt er voor inwoners van gemeentes De Panne, Veurne en Koksijde een korting van 25% en moeten ze slechts 7,50 euro betalen. Ook Plopsa-abonnees hoeven slechts 7,50 euro te betalen. Tickets bestellen kan op deze pagina.

Bronnen: MENT TV, Story

Gerelateerd nieuws

De Romeo’s komen naar het Plopsa Theater

16 september 2015

Ketnet Musical in première gegaan in Plopsa Theater

6 februari 2016

Laura Lynn gehuldigd op Walk of Fame in Plopsaland De Panne

3 oktober 2018

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020