Walk of Fame wordt uitgebreid met Jan Smit

Gepubliceerd op 12/05/2015 om 19:18

De Walk of Fame voor het Plopsa Theater in De Panne wordt op 3 juni uitgebreid met een nieuwe artiest. Deze keer is de eer weg gelegd voor de Nederlandse zanger Jan Smit.

Op 3 juni 2015 vinden er in het Plopsa Theater opnieuw opnames plaats voor De Vlaamse Top 10 van MENT TV, de Vlaamse muziekzender. Er is reeds een voorlopige lijst van artiesten die zullen optreden bekend. Onder meer Jo Vally, Maarten Cox, Lisa Del Bo en Jan Smit bevestigden reeds hun komst. In totaal worden er zo’n 30 artiesten verwacht.

Maar er is meer! Plopsa en MENT TV maken van de gelegenheid gebruik om Jan Smit in de bloemetjes te zetten met een ster op de Story Walk of Fame voor het Plopsa Theater op het Dorpsplein van Plopsaland De Panne. De Nederlandse zanger staat al 19 jaar op het podium en heeft al heel wat hits op z’n naam staan.

Jan Smit:
Als allereerste mannelijke Nederlandse zanger zo’n ster krijgen, uitgerekend in Vlaanderen, dat doet mij uiteraard heel veel plezier. Ik kom vaak in Plopsaland en ik kan straks aan mijn eigen kroost laten zien dat papa een ster heeft nabij het Plopsa Theater. Dit zijn de mooie dingen die je als artiest, mens en kindervriend enorm veel vreugde schenken.

Wie de opnames wil bijwonen, kan kiezen uit twee formules: ticket A geeft je een hele dag toegang tot Plopsaland De Panne en ‘s avonds vanaf 18u ook tot de opnames van De Vlaamse Top 10 in het Plopsa Theater. Met ticket B kan je vanaf 16u een kort bezoek brengen aan Plopsaland en vanaf 18u genieten van de optredens in het theater. Ticket A kost 35 euro, voor ticket B betaal je 9,99 euro.

Naar goede gewoonte geldt er voor inwoners van gemeentes De Panne, Veurne en Koksijde een korting van 25% en moeten ze slechts 7,50 euro betalen. Ook Plopsa-abonnees hoeven slechts 7,50 euro te betalen. Tickets bestellen kan op deze pagina.

Bronnen: MENT TV, Story

Gerelateerd nieuws

Samson en Gert in de bloemen gezet tijdens 1000ste Kerstshow

29 december 2014

Jacky Lafon bekroond met ster op Walk of Fame

29 januari 2017

Sven Ornelis krijgt Walk of Fame-ster tijdens Nacht van de Abonnees

11 juni 2016

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020

Plopsa breidt uit: nieuw indoorpretpark op komst in Tsjechië

10 maart 2020