Welkom bij de totaal vernieuwde Plopsa Fans!

Gepubliceerd op 20/06/2014 om 09:37

Zoals je ziet, ziet onze website er helemaal anders uit. Zo’n anderhalf jaar geleden kreeg onze website al een volledige make-over, maar toch kozen we opnieuw voor een vernieuwde website met heel wat meer leuke extra’s.

Een nieuwe lay-out

Wat het meeste opvalt aan onze nieuwe website is natuurlijk de lay-out. Die is volledig veranderd én verbeterd! Zo hebben we nu bovenaan iedere pagina een grote afbeelding gezet over het onderwerp op die pagina.

We zijn aan deze nieuwe website begonnen onder het motto ‘alles moet snel te vinden zijn’. Om die reden hebben we een keuzemenu geplaatst op de attractie-, restaurant- en winkelpagina’s van de parken. Maar er is meer! Wanneer je op de startpagina van een Plopsa-park komt, zie je meteen tot hoelaat het park in kwestie die dag geopend is. Handig als je in de buurt bent en nog snel even wil binnenspringen!

Volledig geüpdatete informatie

We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om alle pagina’s een grondige update te geven. Concreet wil dit zeggen dat alle informatie over de abonnementformules, Plopsa-winkels… aangevuld is met de correcte en meest recente informatie. Onze site beschikt ook nog steeds over heel uitgebreide informatie over bepaalde onderwerpen. Op onze vorige website kon je deze terugvinden bij de ‘specials’, nu kan je deze terugvinden in het kopje ‘dossiers’ (zoals het enkele jaren geleden ook was) bij ieder park en op de pagina’s van de Plopsa-groep.

De informatie is niet alleen geüpdatet, maar wordt ook anders weergegeven. Zo hebben we hier en daar een leuke afbeelding toegevoegd en zijn de openingsuren van de parken nu makkelijker terug te vinden. Op de startpagina van ieder Plopsa-park, bijvoorbeeld die van Plopsaland De Panne, vind je onderaan een groen-witte kader waarin je snel kan zien wat de openingsuren van dat park op die dag zijn. Deze informatie wordt regelmatig aangepast en verschijnt automatisch online.

Uitgebreide dossiers

Ook op onze nieuwe site vind je dossiers over attracties en andere onderwerpen. We kiezen opnieuw voor de naam ‘dossiers’ omdat we vonden dat een ‘special’ (onder deze naam kon je de dossiers vinden op onze vorige site) de inhoud op een verkeerde manier weergeeft. Een dossier over een attractie bevat concepttekeningen, bouwfoto’s, foto’s van de opening en eventueel nog wat extra’s.


Bekijk ons uitgebreide dossier over Plopsaqua.

Leuke extra’s

Naast de nodige informatie over de Plopsa-parken, vind je hier ook heel leuke extra’s. Wil je je computer wat opfleuren met een leuke wallpaper? Of wil je een nieuwe foto bovenaan je Facebook-profiel? Je vindt het allemaal tussen de vele extra’s.

Vorige zomer was het verzamelen geblazen met de verschillende Plopsa-stickers. Ook daarover vind je er meer informatie. We hebben de afgelopen jaren ook enkele interviews afgenomen. Deze staan allemaal verzameld op één pagina.

Wat brengt de toekomst?

De eerste stap in onze vernieuwing is gezet. Na de vernieuwing van onze website, is het nu de beurt aan de website van 1000 en 1 kriebels. Onze blog heeft sinds vandaag ook een nieuwe lay-out. Je vindt er het recentste bericht nu met een grote afbeeldingen en nog meer feiten die nét geen nieuwsbericht kunnen vullen. Later zullen we ook een mobiele website met de belangrijkste informatie lanceren.

De website is net gelanceerd, dus nog niet alle pagina’s zijn afgewerkt en/of hebben een gepaste foto bovenaan. We werken er hard aan!

Gerelateerd nieuws

Een interview met Simon, de achtbaantester van België!

13 november 2013

Wedstrijd: win een Samson en Gert-strip!

23 augustus 2013

Wat is jouw favoriete attractie van het jaar 2013?

24 januari 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020