Welkom op onze gloednieuwe website!

Gepubliceerd op 23/03/2013 om 08:11

Met veel trots stellen we u voor aan onze gloednieuwe website! Omdat we vonden dat onze vorige site wat verouderd was, hebben we een compleet nieuwe lay-out samengesteld. Wij hopen dat u het, net zoals ons, een verbetering vindt.

Meer info over de parken
Maar we blijven natuurlijk doen wat we moeten doen: jullie informeren over het reilen en zeilen in de Plopsa-parken. En dat doen we beter dan ooit met onze attractielijsten. Elke attractie uit alle parken heeft nu een eigen pagina met wat informatie, de technische specificaties en foto’s.

We hebben nu ook een kalender met alle openingsuren, waardoor je makkelijk je bezoek kan voorbereiden.

Alle filmpjes nu op één pagina!
Op de nieuwe site vind je nu ook een pagina met alle video’s van de Plopsa-parken. Je hoeft dus niet op internet op zoek te gaan, maar gewoon even de videozone te openen. Veel makkelijker dus…

Een heleboel nieuwe specials
We hebben ook een heleboel nieuwe specials (voorheen ‘dossiers’), gerangschikt per park, toegevoegd. Nu vind je bijvoorbeeld ook info en foto’s van de bouw en opening van Mayaland, ‘Anubis The Ride’, de nieuwe ingang van Holiday Park en andere nieuwigheden.

Waar zijn de bouwwerken gebleven?
Misschien heb je het al gemerkt, misschien ook niet: de bouwwerken-pagina is verdwenen. We hebben er voor gekozen om deze pagina te verwijderen, omdat we jullie informeren via de nieuwsberichten en onze Facebook-pagina.

Je eigen mening
Via de ‘PlopsaPoll’ in de sidebar kan je jouw eigen mening tonen. Regelmatig zetten twee gelijksoortige attracties tegenover elkaar. Aan de bezoekers om te bepalen welke attractie zij het leukst vinden. Alle uitslagen worden verzameld op één pagina.

Een nieuwe stijl
Geen rood en geel meer, maar wel groen en geel. Een nieuwe stijl met nieuwe hoofdkleuren was wel nodig na twee jaar. De stijl en de site zien er ook frisser en jonger uit met deze vernieuwing.

Een tot slot zijn er natuurlijk nog onze oude waarden die we, waar nodig, up-to-date gemaakt hebben. Alle info over de Plopsa-groep en de nieuwe abonnementformulesons archief en de parkinformatie zijn gebleven.

Wij hopen dat u het een aangename vernieuwing vind en hopen u nog veel te mogen begroeten op Plopsa Fans.be. Heeft u toch nog een vraag, aarzel niet ons te contacteren. Heb je nog een gebroken link, lege pagina of iets anders gevonden? Stuur ons een bericht via het contactformulier en we lossen het op.

Gerelateerd nieuws

Een interview met Simon, de achtbaantester van België!

13 november 2013

Welkom bij de totaal vernieuwde Plopsa Fans!

20 juni 2014

Wedstrijd: win een Samson en Gert-strip!

23 augustus 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020