Vanaf 23 september plant Infrabel, de beheerder van het Belgisch spoornet, werken op de spoorlijn tussen Diksmuide en Koksijde. Dit zal op weekdagen ook gevolgen hebben voor wie met de trein naar het station van De Panne wil. Gedurende de weekends zal er niet gewerkt worden en voorziet de werfverantwoordelijke geen hinder op het traject naar De Panne.  "> Vanaf 23 september plant Infrabel, de beheerder van het Belgisch spoornet, werken op de spoorlijn tussen Diksmuide en Koksijde. Dit zal op weekdagen ook gevolgen hebben voor wie met de trein naar het station van De Panne wil. Gedurende de weekends zal er niet gewerkt worden en voorziet de werfverantwoordelijke geen hinder op het traject naar De Panne.  "> Vanaf 23 september plant Infrabel, de beheerder van het Belgisch spoornet, werken op de spoorlijn tussen Diksmuide en Koksijde. Dit zal op weekdagen ook gevolgen hebben voor wie met de trein naar het station van De Panne wil. Gedurende de weekends zal er niet gewerkt worden en voorziet de werfverantwoordelijke geen hinder op het traject naar De Panne.  ">

Werken op spoorlijn naar De Panne

Gepubliceerd op 19/09/2013 om 12:08

Vanaf 23 september plant Infrabel, de beheerder van het Belgisch spoornet, werken op de spoorlijn tussen Diksmuide en Koksijde. Dit zal op weekdagen ook gevolgen hebben voor wie met de trein naar het station van De Panne wil. Gedurende de weekends zal er niet gewerkt worden en voorziet de werfverantwoordelijke geen hinder op het traject naar De Panne.

Op 23 september starten er op het spoortraject tussen Diksmuide en Koksijde grootschalige werkzaamheden. Dit zal ook gevolgen hebben voor wie dan met de trein naar het station van De Panne, op zo’n vijf minuutjes van de ingang van Plopsaland, wil reizen. De werken beginnen om 10u30 en zullen beëindigd worden op vrijdag 15 november om 16u30.

De grootste hinder wordt verwacht op woensdagen. Plopsaland De Panne is in oktober iedere woensdag geopend en in november is dan alleen Mayaland geopend voor het publiek. De NMBS voorziet een vervangende buslijn, maar ook de Kusttram is een alternatief. Deze stopt immers net voor de ingang van het park.

Voor meer informatie en dienstregelingen kan je surfen naar de website van de NMBS: www.nmbs.be.

Gerelateerd nieuws

Mooie zomer voor Plopsa-parken

1 september 2012

Plopsaland De Panne is tweede beste familiepark van Europa

21 september 2016

Foto-update uit Plopsaland De Panne (5 augustus 2016)

5 augustus 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020