Naar aanleiding van de werken op de spoorlijn Deinze-De Panne zal de spooroverweg in de Stationsstraat in De Panne, de straat die je door moet wanneer je vanaf de E40 richting Plopsaland De Panne wil rijden, vanaf aanstaande maandag, 7 oktober, afgesloten zijn. Dat meldt de gemeente De Panne op zijn website. Tussen 7 en 25 oktober zal de spooroverweg één week volledig afgesloten zijn. Er wordt een omleiding voorzien.  "> Naar aanleiding van de werken op de spoorlijn Deinze-De Panne zal de spooroverweg in de Stationsstraat in De Panne, de straat die je door moet wanneer je vanaf de E40 richting Plopsaland De Panne wil rijden, vanaf aanstaande maandag, 7 oktober, afgesloten zijn. Dat meldt de gemeente De Panne op zijn website. Tussen 7 en 25 oktober zal de spooroverweg één week volledig afgesloten zijn. Er wordt een omleiding voorzien.  "> Naar aanleiding van de werken op de spoorlijn Deinze-De Panne zal de spooroverweg in de Stationsstraat in De Panne, de straat die je door moet wanneer je vanaf de E40 richting Plopsaland De Panne wil rijden, vanaf aanstaande maandag, 7 oktober, afgesloten zijn. Dat meldt de gemeente De Panne op zijn website. Tussen 7 en 25 oktober zal de spooroverweg één week volledig afgesloten zijn. Er wordt een omleiding voorzien.  ">

Werken op spooroverweg in De Panne

Gepubliceerd op 05/10/2013 om 12:34

Naar aanleiding van de werken op de spoorlijn Deinze-De Panne zal de spooroverweg in de Stationsstraat in De Panne, de straat die je door moet wanneer je vanaf de E40 richting Plopsaland De Panne wil rijden, vanaf aanstaande maandag, 7 oktober, afgesloten zijn. Dat meldt de gemeente De Panne op zijn website. Tussen 7 en 25 oktober zal de spooroverweg één week volledig afgesloten zijn. Er wordt een omleiding voorzien.

Nadat spoorwegbeheerder Infrabel een tijdje geleden werken plande op de spoorlijn van Deinze naar De Panne, zal er van maandag 7 tot vrijdag 25 oktober gewerkt worden op de spooroverweg in de Stationsstraat in De Panne. De Stationsstraat is de straat die je door moet wanneer je met de wagen op de E40 in De Panne de afrit ‘Adinkerke’ genomen hebt en richting Plopsaland De Panne rijdt. De overweg zal tussen 7 en 25 oktober één week afgesloten zijn. Fietsers en voetgangers zullen de spoorweg wél over kunnen.


er wordt een omleiding voorzien langs de Dorpsstraat, Smekaertstraat, Langgeleedstraat en de Zwartenhoekstraat (groen: normale weg, geel: omleiding)

Wie met de auto van de E40 naar Plopsaland rijdt, zal een omleiding moeten volgen. Deze loopt langs de Dorpsstraat, Smekaertstraat, Langgeleedstraat en de Zwartenhoekstraat. De omleiding kan ook in de andere richting, vanuit het centrum van De Panne, gevolgd worden.

Gerelateerd nieuws

Alle 10-jarigen gratis naar Plopsaland!

5 september 2007

Bouw Plopsa Hotel start ten vroegste in 2018

3 september 2017

Vier Kerst met een bezoek aan de Plopsa-parken!

23 december 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020