Sinds enkele dagen is ook 'De piratenbaan' van Plopsa Indoor Coevorden geherthematiseerd naar de 'Wickiebaan'. Eerder kreeg ook de achtbaan van Plopsa Indoor Hasselt een Wickie-thema. "> Sinds enkele dagen is ook 'De piratenbaan' van Plopsa Indoor Coevorden geherthematiseerd naar de 'Wickiebaan'. Eerder kreeg ook de achtbaan van Plopsa Indoor Hasselt een Wickie-thema. "> Sinds enkele dagen is ook 'De piratenbaan' van Plopsa Indoor Coevorden geherthematiseerd naar de 'Wickiebaan'. Eerder kreeg ook de achtbaan van Plopsa Indoor Hasselt een Wickie-thema. ">

Wickie de viking bereikt nu ook Plopsa Indoor Coevorden

Gepubliceerd op 02/06/2013 om 18:42

Sinds enkele dagen is ook ‘De piratenbaan’ van Plopsa Indoor Coevorden geherthematiseerd naar de ‘Wickiebaan’. Eerder kreeg ook de achtbaan van Plopsa Indoor Hasselt een Wickie-thema.

Aan attractie stond al geruime tijd een beeld van Halvar, de vader van Wickie. Sinds deze week wordt hij vergezeld door zijn zoon. In het gebied rond de attractie zijn nu ook beelden van Wickie geplaatst.

Wickie de viking had al sinds 2010 een horecapunt in Plopsa Indoor Coevorden en sinds enkele weken is ook de ‘Teufelsfässer’ in een Wickie-thema gestopt.

Foto’s

 

 

Gerelateerd nieuws

Plopsa-parken verwelkomen Sinterklaas met Sint Weekends

15 november 2016

Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden ontvangen K3!

23 april 2014

Plopsa Indoor Coevorden afgehuurd op zaterdag 28 oktober

27 oktober 2012

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020