Sinds enkele dagen is ook 'De piratenbaan' van Plopsa Indoor Coevorden geherthematiseerd naar de 'Wickiebaan'. Eerder kreeg ook de achtbaan van Plopsa Indoor Hasselt een Wickie-thema. "> Sinds enkele dagen is ook 'De piratenbaan' van Plopsa Indoor Coevorden geherthematiseerd naar de 'Wickiebaan'. Eerder kreeg ook de achtbaan van Plopsa Indoor Hasselt een Wickie-thema. "> Sinds enkele dagen is ook 'De piratenbaan' van Plopsa Indoor Coevorden geherthematiseerd naar de 'Wickiebaan'. Eerder kreeg ook de achtbaan van Plopsa Indoor Hasselt een Wickie-thema. ">

Wickie de viking bereikt nu ook Plopsa Indoor Coevorden

Gepubliceerd op 02/06/2013 om 18:42

Sinds enkele dagen is ook ‘De piratenbaan’ van Plopsa Indoor Coevorden geherthematiseerd naar de ‘Wickiebaan’. Eerder kreeg ook de achtbaan van Plopsa Indoor Hasselt een Wickie-thema.

Aan attractie stond al geruime tijd een beeld van Halvar, de vader van Wickie. Sinds deze week wordt hij vergezeld door zijn zoon. In het gebied rond de attractie zijn nu ook beelden van Wickie geplaatst.

Wickie de viking had al sinds 2010 een horecapunt in Plopsa Indoor Coevorden en sinds enkele weken is ook de ‘Teufelsfässer’ in een Wickie-thema gestopt.

Foto’s

 

 

Gerelateerd nieuws

Plopsa Indoor Coevorden eert slachtoffers vliegtuigramp met minuut stilte

23 juli 2014

Plopsaland De Panne maakt zich klaar voor Halloween

21 oktober 2012

Speciale acties bij Plopsa-parken tijdens winter

9 januari 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020