Wielerwedstrijd De Panne-Koksijde start in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 16/08/2016 om 19:19

Plopsa en de wielerklassieker Driedaagse De Panne-Koksijde slaan voor het tweede jaar op rij de handen in elkaar. In 2017 zal het startschot gegeven worden in Plopsaland De Panne.

De wielerwedstrijd Driedaagse De Panne-Koksijde gaat volgend jaar van start op 28 maart 2017. Bijzonder aan de 41e editie van de wielerklassieker, is dat het startschot voor het eerst gegeven wordt in Plopsaland De Panne. Het Dorpsplein van het pretpark dient als unieke startlocatie van de drie dagen durende koers en zal bovendien gratis toegankelijk zijn voor alle wielerfanaten. Plopsaland De Panne en Mayaland Indoor zullen bij de start niet open zijn.

Ook bij de 40e editie die begin dit jaar plaats vond, was Plopsa sponsor van de wielerwedstrijd. Toen vond de start plaats in de De Pannelaan, vlak voor Plopsaqua.


De start van de wedstrijd begin dit jaar in de De Pannelaan, in het bijzijn van de Plopsa-figuren

Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Group:
Plopsa was dit jaar reeds sponsor van het rushes klassement. We hechten enorm veel belang aan het steunen van initiatieven die belangrijk zijn voor de regio rond het park. De Driedaagse hoort daar zeker ook bij. Vandaar dat we dit jaar een versterkte samenwerking aangaan en Plopsaland De Panne speciaal openstellen voor het startschot. We gaan er alles aan doen om er een gezellig volksfeest van te maken!

Ook de organisatie van de Driedaagse is opgetogen met de samenwerking met Plopsa.

Bruno Dequeecker, voorzitter organisatie Driedaagse De Panne-Koksijde:
We zijn bijzonder tevreden dat een belangrijke toeristische partner als Plopsa ons op deze manier ondersteunt. We zijn ervan overtuigd dat het een succesvolle editie wordt!

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsa tevreden na wisselvallige zomer

30 augustus 2017

Gamma en TROS vieren in Plopsaland De Panne

26 juni 2013

Plopsa is tevreden over de bezoekersaantallen in juli

1 augustus 2012

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020