Will Tura onthult ster op de Story Walk of Fame in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 04/11/2014 om 16:14

Vandaag stelden Plopsa en Story Magazine hun eigen Walk of Fame voor aan het grote publiek. Bovendien werd de eerste ster onthuld op deze gloednieuwe bezienswaardigheid in Plopsaland De Panne. 

Vandaag werd de eerste ster van de Story Walk of Fame onthuld voor het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Deze eer viel te beurt aan Will Tura. “Sinds de opening van het Plopsa Theater mochten we er al enkele klinkende namen, zoals onder meer Clouseau en Rob De Nijs, verwelkomen. We vonden het tijd om een blijvende herinnering aan deze memorabele concerten vast te leggen. Daarom besloten we het bekende concept van de Walk of Fame uit Hollywood over te brengen naar het Plopsa Theater, zegt CEO Steve Van den Kerkhof.

Het initiatief, waarbij beroemde artiesten gehuldigd worden met een ster, verloopt in samenwerking met Story. Afgelopen vrijdag zette het showbizzmagazine Will Tura nog in de bloemetjes door de uitreiking van de Carrièreprijs op de Story Awards.


Will Tura onthult zijn eigen ster

Will Tura:
In mijn carrière heb ik al meerdere grote prijzen in ontvangst mogen nemen. Nooit eerder gebeurde dit echter in zo’n unieke setting als nu. Ik ben enorm vereerd door dit gebaar en kijk erg uit naar het concert dat ik zal geven in het Plopsa Theater!

Het concert van Will Tura gaat door op 29 november 2014. Wie er nog bij wil zijn, moet zich haasten. De laatste tickets zijn verkrijgbaar via plopsatheater.be, 070 345 999 en aan het onthaal van Plopsaland De Panne en Toerisme De Panne.

Foto's

Gerelateerd nieuws

‘Expedition GeForce’ opnieuw de beste stalen coaster van Europa

7 maart 2013

Classic van 10.000 Luchtballonnen te horen in Plopsa-parken

4 februari 2016

Het is officieel: Plopsaland De Panne opent houten achtbaan

29 maart 2015

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020