Willy Sommers onthult ster op Walk of Fame

— Gepubliceerd op 07/10/2015 om 18:08 —

Een trotse Willy Sommers mocht deze namiddag zijn eigen ster onthullen op de Walk of Fame bij het Plopsa Theater in De Panne. Het Plopsa Theater eert op die manier één van de grootste Vlaamse artiesten aller tijden.

Het zijn drukke tijden voor Willy Sommers. Na de release van een nieuw album vorige maand, mocht de zanger vandaag een ster onthullen op de Walk Of Fame in Plopsaland De Panne. Die eer viel eerder ook onder andere Will Tura, Samson en Gert, Jan Smit en K3 te beurt.

Willy Sommers:
Ik ben zeer trots. Deze ster is een bekroning op mijn werk en langdurige carrière, want volgend jaar sta ik 45 jaar op de planken.

Willy Sommers is de 10e artiest die een ster krijgt op de Walk of Fame. De eerste ster werd iets minder dan een jaar geleden, in november 2014, onthuld door Will Tura. Voor Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne, was het dus de 10e steronthulling die hij feestelijk mocht inleiden.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
Het is telkens opnieuw een eer om dit te mogen doen. Met zijn uitgebreide repertoire is Willy Sommers niet meer weg te denken uit de Vlaamse muziekgeschiedenis. Vele van zijn hits zijn intussen klassiekers geworden. Hij mocht hier dus zeker niet ontbreken.

Aansluitend trad Willy Sommers op in het Plopsa Theater tijdens de sterrenparade van de MENT TV Vlaamse Top 10. De hele avond entertainden meer dan 30 collega-artiesten uit binnen- en buitenland het enthousiaste publiek. Ook De Romeo’s, Niels Destadsbader, John Terra, Lisa del Bo en Maartje Van Neygen waren van de partij.

Gerelateerd nieuws

Jacques Vermeire krijgt plaats op Walk of Fame

2 november 2015

Plopsaland De Panne trapt 15e seizoen af

6 april 2015

Jacques Vermeire geëerd met ster op Walk of Fame

5 november 2015

PlopsaFUN Magazine volledig vernieuwd en boordevol nieuws

16 maart 2018

Plopsaland De Panne vernieuwt Halloween met eerste Scare Nights

5 maart 2018

“Houten achtbaan Majaland Kownaty wordt kopie van Heidi The Ride”

27 februari 2018