Winter Plopsaland brengt kerstsfeer naar Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 08/12/2016 om 18:28

Vanaf dit weekend wordt Plopsaland De Panne opnieuw omgetoverd tot Winter Plopsaland. Bezoekers worden tijdens de 10e editie meer dan ooit tevoren ondergedompeld in een feeërieke kerstsfeer!

Naar goede traditie wordt Plopsaland De Panne ook dit jaar weer omgetoverd tot Winter Plopsaland. Van zaterdag 10 december tot en met zondag 8 januari kan je er opnieuw de sprookjesachtige kerstsfeer, de extra animatie en een aangepast showprogramma beleven. Winter Plopsaland is toe aan zijn 10e editie en de duizenden twinkelende lichtjes, opgewekte kerstelfjes, talloze kerstbomen en betoverende kerstmuziek laten het pretpark meer dan ooit tevoren schitteren.

Tijdens Winter Plopsaland kunnen bezoekers genieten van talrijke shows, de attracties, extra kerstanimatie en activiteiten. Zo kunnen bezoekers enkele rondjes schaatsen op de gratis Schaatspiste en staan talloze knisperende kampvuren verspreid doorheen het park. Een feeërieke Winter Parade met fonkelende verlichte kostuums sluit de dag af in pracht en praal!

Van maandag 26 december tot en met vrijdag 30 december kunnen bezoekers extra lang genieten van de kerstsfeer tijdens de Ketnet Kerst winternocturnes. Een schitterend vuurwerk zorgt op deze dagen voor een magische afsluiter van een onvergetelijke dag winters pretparkplezier.

Op 26 en 28 december is er bovendien nog een extraatje: de Coca-Cola Christmas Truck houdt dan halt in Plopsaland! Je vindt de grote rode vrachtwagen met kerstlichtjes van 13u tot 19u vlak voor de ingang van het park.

Wil je ook een bezoekje brengen aan Winter Plopsaland? Bekijk dan snel het volledige entertainmentprogramma en de openingstijden in deze kalender. Plopsaland De Panne is gesloten op 25 december 2016 en 1 januari 2017.

Tickets voor Winter Plopsaland zijn online goedkoper dan aan de kassa’s van het park! Bestel de jouwe nu met de promocode ‘Kerst’ en geniet van 5 euro korting per ticket! Bestel hier.

Bron: Persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Zeven nieuwe wagens in dagelijkse parade Plopsaland De Panne

10 maart 2015

Plopsa zit samen met centrum voor gelijkheid van kansen

27 april 2012

Plopsaland De Panne dringend op zoek naar werkkrachten

4 oktober 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020