Winter Plopsaland officieel geopend door Gert Verhulst

Gepubliceerd op 08/12/2013 om 16:07

Vanochtend werd Winter Plopsaland in Plopsaland De Panne op officiële wijze geopend door Gert Verhulst. Het volledige park is nog tot het einde van de kerstvakantie gehuld in een magische kerstsfeer met tal van activiteiten.

Onder het goedkeurend oog van Maya de bij, Wickie de viking en Kabouter Plop opende Gert Verhulst deze ochtend Winter Plopsaland in De Panne. Eén druk op de knop volstond om de talrijke kerstverlichting in het pretpark en van de reuzegrote kerstboom op het Dorpsplein te doen branden.

Gert Verhulst, baas van Studio 100:
“Vanaf dit weekend kunnen bezoekers genieten van een gezellige wintersfeer in Plopsaland De Panne. In de kerstvakantie komt de Kerstman op bezoek en kan geschaatst worden op de ijspiste. Tussen Kerstmis en nieuwjaar is het park open tot 19 uur en trakteren we onze bezoekers op een prachtig vuurwerk.”

Elke weekend van december en tijdens de kerstvakantie beleven bezoekers winterpret in Plopsaland De Panne. Duizenden lichtjes doen Plopsaland De Panne schitteren en maar liefst 100 witte kerstbomen ademen een winterse gezelligheid uit. Plopsa-fans ontmoeten tijdens de kerstvakantie de Kerstman, schaatsen op de ijspiste en genieten van talloze attracties, waaronder Mayaland met een tiental indoorattracties. In het nieuwe Plopsa-theater staat een show met Kabouter Plop, Klus of Smal op het programma.

Gert Verhulst
“Natuurlijk kunnen nog kaartjes gekocht worden voor de Samson en Gert kerstshow die dit jaar voor het eerst in het Plopsa-theater doorgaat. Ik kijk alvast uit naar de voorstellingen!”

Tussen Kerstmis en nieuwjaar viert Plopsaland Ketnet Kerst. Het pretpark blijft dan open tot 19 uur met als afsluiter een magisch muzikaal vuurwerk (behalve op 31 december). In het Plopsa-theater zingen bezoekers mee tijdens de Ketnet Kerstshow met Charlotte en ‘Wie wordt Junior 2013?’-winnaar Pieter.

Gerelateerd nieuws

Bouw houten achtbaan Plopsaland De Panne gaat de hoogte in

26 november 2015

De laatste rechte lijn naar de opening van Wickieland en het theater

22 juni 2013

Nieuwe KetnetBand-leden maken intrede in Plopsaland!

6 mei 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020