Winter Plopsaland opent Aziatisch pop-up restaurant

Gepubliceerd op 17/12/2013 om 18:17

Tijdens de komende kerstvakantie kan in Winter Plopsaland Aziatisch gegeten worden. Van zaterdag 21 december tot en met zondag 5 januari openen Grocery & Noodle Shop Lucy Chang en Plopsa een Aziatisch pop-up restaurant in Plopsaland De Panne. Het restaurant zal gelegen zijn op de Big en Betsy-hoeve.

Op de Big en Betsy-hoeve in Plopsaland De Panne zal er deze kerstvakantie een pop-uprestaurant openen. In het restaurant kan je genieten van allerlei heerlijke Aziatische specialiteiten. Bovendien komt er ook op het Dorpsplein een kraampje waar wok verkregen kan worden.

“Het restaurant serveert een mix van traditionele Aziatische gerechten en fusion met specialiteiten uit Vietnam, Laos, Thailand en China. De authentieke Aziatische eenpansgerechten verschijnen allemaal tegelijk op tafel. Zo kunnen tafelgenoten de verschillende schotels delen en natuurlijk krijgen ze de snelle service die eigen is aan de Plopsa-restaurants”, legt Peter Michaels, directeur van Grocery & Noodle Shop Lucy Chang uit.

“Li-Ling, de Aziatische vriendin van Bumba, wordt in het park de mascotte van het project. Daarom kiezen we er voor om het restaurant in de buurt van het Bumba-theater te openen. Maar ook naast de ijspiste kan genoten worden van de Aziatische keuken: Er komt een wokkraam met eggwaffles en fingerfood”, zegt Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland De Panne.

Op de website van partner Grocery & Noodle Shop Lucy Chang kan je enkele kortingsbonnen vinden.

Gerelateerd nieuws

Officiële eerste steen en nieuwe ontwerpen Plopsa Hotel onthuld

10 april 2019

K3-optreden in Plopsaland De Panne live vertaald in gebarentaal

6 september 2016

De Piratenboot in Plopsaland De Panne gesloten tot volgend seizoen

6 juli 2013

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020