Tijdens de kerstvakantie en de twee weekends daarvoor verandert Plopsaland De Panne in een winterse wereld vol attracties, kerstbomen en heel veel shows. Iedere dag staan er minstens twee shows op het programma. De ene keer Kabouter Plop, de andere keer Samson en Gert of zelfs de Ketnet-wrappers."> Tijdens de kerstvakantie en de twee weekends daarvoor verandert Plopsaland De Panne in een winterse wereld vol attracties, kerstbomen en heel veel shows. Iedere dag staan er minstens twee shows op het programma. De ene keer Kabouter Plop, de andere keer Samson en Gert of zelfs de Ketnet-wrappers."> Tijdens de kerstvakantie en de twee weekends daarvoor verandert Plopsaland De Panne in een winterse wereld vol attracties, kerstbomen en heel veel shows. Iedere dag staan er minstens twee shows op het programma. De ene keer Kabouter Plop, de andere keer Samson en Gert of zelfs de Ketnet-wrappers.">

Winter Plopsaland staat dit jaar garant voor veel sfeer en shows!

Gepubliceerd op 29/10/2013 om 21:52

Tijdens de kerstvakantie en de twee weekends daarvoor verandert Plopsaland De Panne in een winterse wereld vol attracties, kerstbomen en heel veel shows. Iedere dag staan er minstens twee shows op het programma. De ene keer Kabouter Plop, de andere keer Samson en Gert of zelfs de Ketnet-wrappers.

Net zoals de voorbije jaren wordt Plopsaland De Panne tijdens de kerstvakantie en de twee weekends daarvoor omgetoverd tot een sfeervolle wereld waar kinderen aan hun trekken komen. Op iedere hoek vind je wel een kerstboom. Bovendien kan je je ook verwarmen aan het grote kampvuur of een rondje schaatsen op de schaatspiste. In het Plopsa-theater kan je gaan kijken naar een show van de kabouters, Samson en Gert of de Ketnet-wrappers.

Plopsa bevestigde aan Plopsa Fans dat de Crazy Coaster, de kermisattractie die de afgelopen jaren steeds paraat was tijdens Winter Plopsaland, zal dit jaar geen extra waarde vormen voor het populaire evenement. Door de bouwwerken aan Plopsaqua is er dit jaar geen plaats meer voor de attractie.

Shows in het Plopsa-theater

  • Kabouter Smal: 7 en 8 december
  • Kabouter Klus: 14 en 15 december
  • Kabouter Plop en Lui: 21 tot 24 en 31 december en 2 tot 5 januari
  • Ketnet Kerstshow: 26 tot 30 december

Extra’s

  • kerstanimatie met de kerstman: 21 december tot 5 januari
  • schaatspiste: 21 december tot 5 januari
  • vuurwerk: 26 tot 30 december

Samson en Gert Kerstshow
Vanaf 21 tot 30 december zijn ook Samson en Gert aanwezig in het Plopsa-theater. De populaire ‘Samson en Gert kerstshow‘ zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden in het Plopsa-theater aan de ingang van het park. Tickets kunnen aangekocht worden via Sherpa.be. De tickets geven toegang tot de show én tot Plopsaland De Panne op de dag van de show.

Gerelateerd nieuws

Menukaart Prinsessia Restaurant bekend

25 november 2015

Sinterklaas maakt z’n intrede in de Plopsa-parken

5 november 2014

Plopsaland start kerstvakantie met Winter Plopsaland en Samson en Gert

20 december 2014

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020