Zeven nieuwe wagens in dagelijkse parade Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 10/03/2015 om 17:37

Ter gelegenheid van de 15e verjaardag van Plopsaland De Panne pakt het park komend seizoen uit met onder andere een dagelijkse figurenparade. Hiervoor kocht het park zeven nieuwe wagens aan.

Dat 2015 een feestjaar zou worden voor Plopsaland De Panne wisten we al. Maar nu raken ook meer details bekend over hoe het park dat zal doen. Voor zijn 15e verjaardag organiseert het park dagelijks een parade doorheen het park en komt er, net zoals bij de 10e verjaardag in 2010, een gigantische verjaardagstaart aan de ingang van het park.

Het Laatste Nieuws wist vandaag te vertellen dat Plopsaland voor die parade 7 nieuwe wagens heeft aangekocht. Of de wagens vergelijkbaar zijn met de rode oldtimer of er iets grootser uit zien, houdt het park nog geheim. Aan de parade zullen 18 Plopsa-figuren deelnemen.

Parkmanager Wim Wauters liet aan de krant weten dat de parade een half uur zal duren en een vaste route doorheen het park zal volgen. Mogelijk zal de parade niet enkel dit seizoen te zien zijn. “Na dit seizoen zullen we het evalueren en misschien wat aanpassen, maar de parade op zich vinden we wel een blijver”, voegde de parkmanager er aan toe.

De afgelopen jaren was er af en toe een figurenparade door het park. Tijdens de recentste editie van Winter Plopsaland was er ’s avonds een lichtjesparade.

Bron: Het Laatste Nieuws

Gerelateerd nieuws

Veel nieuwtjes op de Plopsa Fanday

4 oktober 2012

Plopsaland De Panne maakt van wachten een attractie

8 april 2014

Nieuwe waterzuiveringsinstallatie in Plopsaland opent deuren

2 juni 2010

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020