Zeven nieuwe wagens in dagelijkse parade Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 10/03/2015 om 17:37

Ter gelegenheid van de 15e verjaardag van Plopsaland De Panne pakt het park komend seizoen uit met onder andere een dagelijkse figurenparade. Hiervoor kocht het park zeven nieuwe wagens aan.

Dat 2015 een feestjaar zou worden voor Plopsaland De Panne wisten we al. Maar nu raken ook meer details bekend over hoe het park dat zal doen. Voor zijn 15e verjaardag organiseert het park dagelijks een parade doorheen het park en komt er, net zoals bij de 10e verjaardag in 2010, een gigantische verjaardagstaart aan de ingang van het park.

Het Laatste Nieuws wist vandaag te vertellen dat Plopsaland voor die parade 7 nieuwe wagens heeft aangekocht. Of de wagens vergelijkbaar zijn met de rode oldtimer of er iets grootser uit zien, houdt het park nog geheim. Aan de parade zullen 18 Plopsa-figuren deelnemen.

Parkmanager Wim Wauters liet aan de krant weten dat de parade een half uur zal duren en een vaste route doorheen het park zal volgen. Mogelijk zal de parade niet enkel dit seizoen te zien zijn. “Na dit seizoen zullen we het evalueren en misschien wat aanpassen, maar de parade op zich vinden we wel een blijver”, voegde de parkmanager er aan toe.

De afgelopen jaren was er af en toe een figurenparade door het park. Tijdens de recentste editie van Winter Plopsaland was er ‘s avonds een lichtjesparade.

Bron: Het Laatste Nieuws

Gerelateerd nieuws

DreamLand verkoopt goedkopere tickets voor ‘Winter Plopsaland’

27 november 2012

Sinterklaas brengt een bezoekje aan de Plopsa-parken

7 november 2013

Plopsaland De Panne opent Mayaland tijdens sluitingsdagen

5 november 2013

Plopsaqua De Panne gaat sauna verhuizen

13 januari 2020

Al 18.000 bezoekers voor winteropening Holiday Indoor

8 januari 2020

Dan toch: Plopsa neemt Comics Station Antwerp over

23 december 2019