Zingen tijdens Ketnet Kerst in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 29/12/2014 om 21:01

Nog tot en met morgen kan je in Plopsaland De Panne zingen tijdens de Ketnet Kerstshow in het Plopsa Theater. Bovendien is er ook nog vuurwerk.

Sinds afgelopen vrijdag viert Plopsaland De Panne niet alleen Winter Plopsaland maar ook Ketnet Kerst. En dat al voor de derde keer.

Ketnet Kerstshow

Dit jaar staat zingen centraal in de Ketnet Kerstshow in het Plopsa Theater. Sien en Sander hebben een kerstkoor en een orkest meegebracht. Samen met het publiek zingen ze kerstliedjes als Oh denneboom en natuurlijk ook het Ketnet Kerstlied.

De animatie van Winter Plopsaland, waaronder de feeërieke lichtjesparade door het park, loopt nog door tot komende zondag 4 januari. In de parade rijden naast de rode oldtimer van Plopsaland De Panne ook die van Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo mee.

Nieuwtjes

De vier sneeuwmannen met een Studio 100-tintje kan je dit jaar vinden op het podium in de Ploptuin, aan De eendjes, en door de onderhoudswerken niet op het Kasteelplein. In de Piratenzone zijn er op enkele plaatsen lichtgevende palmbomen geplaatst.

Aan de hekken bij De tractors op de Big en Betsy Hoeve zijn spandoeken bevestigd die de weg wijzen naar het Pannenkoekenhuisje. Op de Amika-weide staat, net zoals bij Halloween, een grote sneeuwman uit stro. Bij De Ton van Plop zijn er aan de ‘toog’ vier stoelen geplaatst waaraan mensen kunnen eten.

Aan de ingang van de Plopsa winkel ter hoogte van de Plopsa Boulevard zijn er nieuwe t-shirts van Samson te koop. Je kan er ook nieuwe voetballen van Kaatje en nieuwe DVD’s van Prinsessia kopen. In enkele winkels, waaronder de Plopsa Outlet Store, krijg je je spullen mee in een nieuwe zak. De nieuwe zak heeft een lay-out die te vergelijken valt met de nieuwe tafellakens die je in de verschillende restaurants kan vinden en vermeldt ook Plopsaqua (met logo) en Prinsessia.


Gerelateerd nieuws

Plopsa-parken dit weekend in teken van Kaatje en Prinsessia

21 mei 2015

Foto-update uit Plopsaland De Panne (1 maart 2014)

2 maart 2014

1200 gratis tickets voor Meli family day in Plopsaland De Panne

15 september 2014

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020

Plopsa Indoor Coevorden heropent de deuren: eerste Plopsa-park weer open

28 mei 2020