Zingen tijdens Ketnet Kerst in Plopsaland De Panne

Gepubliceerd op 29/12/2014 om 21:01

Nog tot en met morgen kan je in Plopsaland De Panne zingen tijdens de Ketnet Kerstshow in het Plopsa Theater. Bovendien is er ook nog vuurwerk.

Sinds afgelopen vrijdag viert Plopsaland De Panne niet alleen Winter Plopsaland maar ook Ketnet Kerst. En dat al voor de derde keer.

Ketnet Kerstshow

Dit jaar staat zingen centraal in de Ketnet Kerstshow in het Plopsa Theater. Sien en Sander hebben een kerstkoor en een orkest meegebracht. Samen met het publiek zingen ze kerstliedjes als Oh denneboom en natuurlijk ook het Ketnet Kerstlied.

De animatie van Winter Plopsaland, waaronder de feeërieke lichtjesparade door het park, loopt nog door tot komende zondag 4 januari. In de parade rijden naast de rode oldtimer van Plopsaland De Panne ook die van Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo mee.

Nieuwtjes

De vier sneeuwmannen met een Studio 100-tintje kan je dit jaar vinden op het podium in de Ploptuin, aan De eendjes, en door de onderhoudswerken niet op het Kasteelplein. In de Piratenzone zijn er op enkele plaatsen lichtgevende palmbomen geplaatst.

Aan de hekken bij De tractors op de Big en Betsy Hoeve zijn spandoeken bevestigd die de weg wijzen naar het Pannenkoekenhuisje. Op de Amika-weide staat, net zoals bij Halloween, een grote sneeuwman uit stro. Bij De Ton van Plop zijn er aan de ’toog’ vier stoelen geplaatst waaraan mensen kunnen eten.

Aan de ingang van de Plopsa winkel ter hoogte van de Plopsa Boulevard zijn er nieuwe t-shirts van Samson te koop. Je kan er ook nieuwe voetballen van Kaatje en nieuwe DVD’s van Prinsessia kopen. In enkele winkels, waaronder de Plopsa Outlet Store, krijg je je spullen mee in een nieuwe zak. De nieuwe zak heeft een lay-out die te vergelijken valt met de nieuwe tafellakens die je in de verschillende restaurants kan vinden en vermeldt ook Plopsaqua (met logo) en Prinsessia.


Gerelateerd nieuws

De Vleermuis maakt laatste ritjes in Plopsaland De Panne

5 januari 2018

Een blik op de twee werven in Plopsaland De Panne

25 mei 2013

Belgische Plopsa-parken behalen nieuw bezoekersrecord tijdens kerstvakantie

4 januari 2016

Nieuwe extreme achtbaan Plopsaland De Panne krijgt Tomorrowland-thema

15 januari 2021

Plopsaland De Panne voortaan alle weekends van het jaar open

18 september 2020

Belgische Plopsa-parken opnieuw geopend vanaf 1 juli

8 juni 2020