Zomer boordevol evenementen bij Plopsa

Gepubliceerd op 16/07/2015 om 10:10

Plopsa verwent deze zomer zijn bezoekers weer met tal van evenementen. Gedurende juli en augustus staat er voor ieder wat wils op het programma in de Plopsa-parken.

Twee maanden lang staan de Plopsa-parken in het teken van de verschillende Studio 100-figuren en -series. Naar goede gewoonte zijn Samson en Gert weer van de partij in Plopsaland De Panne en kan je van de parken genieten tot 22u30. Maar er zijn deze zomer ook heel wat nieuwe events!

Plopsaland De Panne

Samson en Gert Zomershow
Samson en Gert zijn er al bij van in het prille begin en kunnen ook deze zomer natuurlijk niet ontbreken in Plopsaland De Panne. Ze vieren elke weekdag van 20 juli tot en met 21 augustus hun 25-jarig bestaan met een spetterende Zomershow. Ook de Burgemeester zal er bij zijn!

Kabouter Klus
Gedurende de vijf weken dat Samson en Gert in het theater aanwezig zijn, kunnen bezoekers op weekdagen Kabouter Klus ontmoeten tijdens een meet and greet. Op zondag is er een Klus Show in het Plopsa Theater.

Prinsessia en Ghost Rockers
Ook recentere Studio 100-figuren vinden hun weg naar Plopsaland De Panne. Elke zondag van 19 juli tot en met 30 augustus bundelen de meiden van Prinsessia en de stoere helden van Ghost Rockers hun krachten voor een spetterende show in het Plopsa Theater.

Nocturnes
Vanaf 18 juli kan Plopsaland De Panne elke zaterdag na zonsondergang bewonderd worden. Op deze dagen verlengt het themapark z’n openingsuren tot 22u30 voor haar gethematiseerde nocturnes. Bezoekers worden afwisselend ondergedompeld in de Franse of Braziliaanse cultuur of kunnen hun beste danspasjes bovenhalen op de zwoele muziek van de Gipsy K!ngs. Elke nocturne wordt afgesloten met een spectaculair vuurwerk.

Wanneer welke nocturne plaats vindt, vind je hier.

Wim Wauters, parkmanager Plopsaland De Panne:
Onze evenementen zijn steeds heel succesvol, het is een leuk extraatje boven op een dagje Plopsaland De Panne! Alle evenementen zijn trouwens inbegrepen in de toegangsprijs.

Plopsa Coo

Nocturnes
In het park Plopsa Coo worden er eveneens verschillende nocturnes georganiseerd. Deze vinden vanaf 22 juli elke woensdag tijdens de zomervakantie plaats. Het park blijft op deze dagen langer open. Naast Plopsaland De Panne, vereren de Gipsy K!ngs ook Plopsa Coo met een bezoekje. Ook hier wordt het park ondergedompeld in afwisselend de Franse en Braziliaanse cultuur.

Plopsa Coo, gelegen in de Amblèvevallei, vormt een perfect decor voor het magische vuurwerkspektakel waarmee elke nocturne wordt afgesloten. De vuurpijlen worden afgeschoten met de magische watervallen van Coo op de achtergrond.

Maya Show

Naast al deze evenementen kunnen bezoekers ook genieten van de vele dagelijkse shows in de parken. Maya en haar vriendjes zijn aanwezig met een gloednieuwe show in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo.

Bron: persbericht Plopsa

Gerelateerd nieuws

Plopsa-parken beleven uitstekende juli-maand

1 augustus 2013

Classic van 10.000 Luchtballonnen te horen in Plopsa-parken

4 februari 2016

Plopsa FunCard Geschenkdoosjes in het nieuw

1 augustus 2016

Holiday Park opent indoorgebied voor het eerst tijdens de winter

20 september 2019

Nieuwe scare zones tijdens Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne

3 september 2019

Gert Verhulst gevierd tijdens laatste Samson & Gert Zomershow

24 augustus 2019

UitgelichtKom griezelen in de Plopsa-parken!
Plopsaland De Panne
Plopsa Indoor Hasselt
Plopsa Indoor Coevorden
Plopsa Coo
Holiday Park

Halloween met Piet Piraat

Plopsaland De Panne

Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne

Ketnet Halloween Nocturnes

Plopsaland De Panne