De Wijkagenten (2017)

6 mei

De wijkagenten uit de populaire tv-serie ‘Het leven zoals het is…’ trekken naar het theater voor het opvoeren van een toneelstuk rond hun geliefde politiekorps. Maar al bij de eerste repitities botsen de onervaren amateur-toneelspelers op de harde en vaak bizarre wetten van de theaterwereld. En vooral op de autoritaire regisseur die geen kans onbenut laat om die ‘knoeiers’ van de politie te schofferen. Als deze excentrieke en elitaire theatermaker zijn oog dan nog eens laat vallen op één van de agenten, dreigt de hopeloze situatie helemaal te ontsporen. Ontpoppen onze helden van de straat zich tot rasechte theateracteurs of wordt dit stuk hun finale ondergang?

Meer informatie

Locatie
Proximus Theater

Precieze data

  • mei 2017: 6


Centrale figuur
Niet van toepassing

Speelduur
1 uur, 30 minuten

Speeldata

Proximus Theater (De Panne)

Datum Showtijden
6 mei 2017 20:30 (NL)     Tickets

Programma

Activiteit Locatie Tijdstip
Deel 1 Proximus Theater 20:30
Pauze Proximus Theater 21:20
Deel 2 Proximus Theater 21:50
Einde Proximus Theater 22:30

Tickets

Prijsklasse Prijs
Standaard €22
Inwoners De Panne, Veurne en Koksijde €16,50
Plopsa-abonnees €16,50

Personages en acteurs

Bekijk ook deze shows- en evenementen eens

Kustschlagerfestival (10 september 2014)

Het Kustschlagerfestival is een jaarlijks evenement voor de senioren aan de kust met optredens van heel wat bekende Vlaamse en buitenlandse artiesten. Herbert Verhaeghe verzorgt de presentatie.

Nu ontdekken

Kustschlagerfestival (2018)

Het Kustschlagerfestival is een jaarlijks evenement voor schlagerliefhebbers met optredens van heel wat bekende Vlaamse en buitenlandse artiesten.

Nu ontdekken

De Vlaamse Top 10 (7 oktober 2015)

Combineer je dagje Plopsaland met een opname van De Vlaamse Top 10 met meer dan 30 topartiesten! Lindsay en Herbert Verhaeghe praten alle nummers aan elkaar.

Nu ontdekken