Video's uit de wereld van Plopsa

Plopsa Hotel

Zo zien de Plopsa Hotel-kamers eruit!

Plopsaland De Panne opent in de zomer van 2020 het Plopsa Hotel. Op 10 april 2019 werd de eerste steen gelegd en werden de kamers (...)

Meer lezen

Plopsaland De Panne

Reportage: Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne pakt voor het eerst uit met de Halloween Scare Nights: een halloweenevenement met twee horrorspookhuizen. Plopsa Fans-presentator Sander ging er naartoe, bezocht (...)

Meer lezen

Plopsa

Reportage: Euro Attractions Show 2018

De Euro Attractions Show is de grootste pretparkbeurs van Europa. Plopsa Fans-presentator Sander trok naar Amsterdam, waar hij sprak met heel wat grote namen uit (...)

Meer lezen

Holiday Park

Reportage: Holiday Park ontdekken

Plopsa Fans-presentator Sander trok de grens over en ging naar het Duitse Holiday Park om het laatste Plopsa-park van z’n lijstje af te vinken. Hij (...)

Meer lezen

Holiday Park

Bouw Holiday Indoor (juni 2018)

In de zomer van 2018 opent in het Duitse Plopsa-park Holiday Park een nieuwe zone waar Heidi, Tabaluga en Mia & me centraal staan: Holiday (...)

Meer lezen

Plopsaqua Hannuit-Landen

Reportage: Onthulling plannen Plopsaqua Hannuit-Landen

In 2020 opent in Hannuit, aan de grens tussen Vlaanderen en Wallonië, het tweede Plopsa-waterpark. Sander was erbij toen de plannen voor Plopsaqua Hannuit-Landen voorgesteld (...)

Meer lezen

Plopsaland De Panne

Afbraak De Vleermuis

In Plopsaland De Panne wordt de achtbaan De Vleermuis afgebroken en klaar gemaakt om verhuisd te worden naar een ander pretpark. De iconische achtbaan is (...)

Meer lezen

Plopsaland De Panne

Onride De Vleermuis

De Vleermuis verlaat Plopsaland De Panne. De unieke achtbaan opende in 2000, toen Plopsaland voor het eerst de deuren opende. Op 7 januari 2018 vond (...)

Meer lezen

Plopsaland De Panne

Reportage: 20 jaar Ketnet

Ketnet vierde z’n 20e verjaardag in Plopsaland De Panne met een feestje dat een heel weekend duurde. Dat ook Sander kwam meefeesten, zie je in (...)

Meer lezen