Video's uit de wereld van Plopsa

Plopsa Hotel

Reportage: Op de werf van het Plopsa Hotel

Benieuwd naar een eerste blik op de binnenkant van het Plopsa Hotel? Presentator Sander neemt je tijdens de Plopsa Fanday mee op de werf!

Meer lezen

Plopsaland De Panne

Onride: Dino Splash in Plopsaland De Panne

In Plopsaland De Panne was de Dino Splash op zaterdag 6 juli als test geopend. Vaar mee door het prehistorische landschap en maak kennis met (...)

Meer lezen

Majaland Kownaty

Onride: Wilkołak versus Heidi The Ride

Plopsa opent Wilkołak: de nieuwste houten achtbaan in Majaland Kownaty (Polen). Wilkołak is een gespiegelde kopie van Heidi The Ride in Plopsaland De Panne.

Meer lezen

Plopsa Hotel

Zo zien de Plopsa Hotel-kamers eruit!

Plopsaland De Panne opent in de zomer van 2020 het Plopsa Hotel. Op 10 april 2019 werd de eerste steen gelegd en werden de kamers (...)

Meer lezen

Plopsaland De Panne

Reportage: Halloween Scare Nights

Plopsaland De Panne pakt voor het eerst uit met de Halloween Scare Nights: een halloweenevenement met twee horrorspookhuizen. Plopsa Fans-presentator Sander ging er naartoe, bezocht (...)

Meer lezen

Plopsa

Reportage: Euro Attractions Show 2018

De Euro Attractions Show is de grootste pretparkbeurs van Europa. Plopsa Fans-presentator Sander trok naar Amsterdam, waar hij sprak met heel wat grote namen uit (...)

Meer lezen

Holiday Park

Reportage: Holiday Park ontdekken

Plopsa Fans-presentator Sander trok de grens over en ging naar het Duitse Holiday Park om het laatste Plopsa-park van z’n lijstje af te vinken. Hij (...)

Meer lezen

Holiday Park

Bouw Holiday Indoor (juni 2018)

In de zomer van 2018 opent in het Duitse Plopsa-park Holiday Park een nieuwe zone waar Heidi, Tabaluga en Mia & me centraal staan: Holiday (...)

Meer lezen

Plopsaqua Hannuit-Landen

Reportage: Onthulling plannen Plopsaqua Hannuit-Landen

In 2020 opent in Hannuit, aan de grens tussen Vlaanderen en Wallonië, het tweede Plopsa-waterpark. Sander was erbij toen de plannen voor Plopsaqua Hannuit-Landen voorgesteld (...)

Meer lezen